1. Після проведення лікування необхідно утримуватися від прийому їжі до моменту припинення дії анестезії, так як в цей період часу існує небезпека прикусування щік, губ і язика.
  2. Після закінчення дії анестезії можливі больові відчуття - біль при накушуванні на лікований зуб, який може зберігатися від декількох днів до 2-х тижнів. Для підтримки Вашого комфорту необхідно приймати протизапальний препарат Німесил (в порошку, при відсутності протипоказань) 2 рази на день не більше 5-ти днів і знеболюючі препарати при необхідності (Кеторол, Міг-400 і т.д.). Також слід уникати повноцінного жування на лікований зуб до повного зникнення хворобливих відчуттів.
  3. Підвищення температури і поява набряку в області проведення маніпуляцій може бути фізіологічною реакцією організму. У цій ситуації не варто панікувати і чекати наступного візиту, необхідно терміново потрапити на прийом до Вашого лікаря. У такому випадку можуть бути показання до проведення послабляюючого розрізу і антибіотикотерапії. 
  1. Слід пам'ятати, що зуб після ендодонтичного лікування стає більш крихким, тому важливо своєчасно відновити його зміцнючою реставрацією або коронкою для подальшого повноцінного функціонування.
  2. Після завершення ендодонтичного лікування, Вам необхідно відвідати лікаря через 1, 3 і 6міс для проведення рентгенологічного контролю лікування кореневих каналів.

 В окремих складних випадках, за згодою пацієнта, лікування або протезування може проводитися умовно, тобто без гарантії позитивного результату, про що пацієнт попереджається під розпис. На такі випадки гарантія не поширюється, гроші не повертаються.