1) Якщо після проведеної реставрації зберігається відчуття, що пломба «заважає», обов'язково зверніться до лікаря для усунення данного дискомфорту. Це необхідно зробити якомога швидше, тому що завищення пломби по прикусу може викликати відкол / відлам реставрації, біль при накусуванні на зуб внаслідок перевантаження.


2) Проводити чистку зубів слід щіткою з щетиною середньої жорсткості. Жорстка щітка може привести до утворення мікротріщин і зазорів на пломбувальних матеріалах. Паста повинна, бути БЕЗ додавання абразивних речовин.

3) Професійне чищення повинно проводитися, не рідше ніж 2 рази на рік. Переконайтеся, що Ваш гігієніст знає про Вашу реставрацію, і не використовує ультразвуковий скейлер, піскоструй і абразивні пасти на поверхні відреставрованих зубів. 4) Неприпустимо в перші три доби використання яскравої губної помади, а також вживання продуктів які, здатні фарбувати поверхню зубів. До них відносяться: напої зі штучними барвниками, чай, кава, червоне вино, соєвий соус і т.п. А також кольорові фрукти і овочі, наприклад, буряк, чорниця і т.п. Кожен прийом кислої їжі потрібно закінчувати полосканням рота водою. 5) Необхідно виключити накушування реставрованими зубами твердої їжі (сухарики, щербет, кісточки  і т.п). Варто позбутися шкідливих звичок: надкушування ручок, олівців, клацання насіння, горіхів, відкривання зубами пляшок тощо). 6) Якщо зуб був значно зруйнований і в якості додаткової опори застосовувалися штифт або культьова вкладка, слід відмовитися від прийому дуже гарячої або холодної їжі. 7) Людям, схильним до скреготіння зубами уві сні (бруксизм), рекомендується надягати спеціальні капи, щоб уникнути пошкодження реставрації.


При недотриманні рекомендацій гарантія анулюється.