1. Поміняйте свою стару щітку на нову. Надалі міняти зубну щітку необхідно кожні три місяці.
    2. Після процедури можливою реакцією організму є виникнення підвищеної чутливості зубів і незначною кровоточивістю ясен. При необхідності нанесіть на ясна і міжзубні проміжки препарати, призначені вашим лікарем-стоматологом.
    3. Протягом 2 днів після чистки утримайтеся від куріння, вживання продуктів, які сприяють підвищенню чутливості зубів (соки, газовані напої, фрукти), від вживання фарбувальних продуктів:
  2. a) Коричневий і чорний колір: кава, чай, кола, ягоди (чорниця, ожина і ін.), шоколад, какао, бальзамічний оцет, а також соєвий соус
    a) Червоний колір: червоне вино, кетчупи, червоні ягоди, томати і томатний сік
    b) Насичений жовтий колір: гірчиця і каррі
    c) Всі ненатуральні барвники: фруктове морозиво, газовані напої, різні цукерки та інші продукти, колір яких впадає в очі.

4.Через дві доби утворюється тонка прозора захисна плівка на зубах, яка є в нормі, що зчистилась під час процедури.
5. Перші дні після чистки рекомендується чистити зуби м'якою зубною щіткою (Soft), через 7 днів можна переходити на чистку зубів щітками середньої жорсткості.

 

                                                      РекомендаціЇ 

  1. Дану процедуру рекомендовано робити два рази на рік. Цього цілком достатньо, щоб уберегти зуби від карієсу і забезпечити їм прекрасний вигляд без відбілювання.
    2. Любителям міцного чорного чаю і кави, шоколаду, хто не може обійтися без цигарки, доведеться професійно чистити зуби 3-4 рази на рік. Частіше не потрібно - це може вплинути на стан емалі.
    3. Тим, хто планує вагітність або установку брекет-систем, обов'язково потрібно зробити гігієнічну чистку, щоб уникнути проблем з зубами в найближчому майбутньому.